Welkom bij TimelessTravel, jouw startpunt van elke vakantie op basis van persoonlijk en onafhankelijk reisadvies. 
 

Wijs op reis:

Als we één ding hebben geleerd in de reiswereld van de corona pandemie, is het wel dat een goede voorbereiding op je reis belangrijker dan ooit geworden is. Stappen we straks, als het allemaal weer mag zonder aangepaste regels, weer onbezonnen in de auto of het vliegtuig en gaan we daadwerkelijk zorgeloos op reis? 

Op de website van TimelessTravel vindt je een tal van leuke vakanties welke allemaal gebaseerd zijn op zorgeloos reizen. Wanneer je een vakantie boekt bij TimelessTravel ben je dan ook op het juiste adres, ondanks alle wijzigingen houdt ik deze nauwlettend in de gaten. Zowel de reiziger als het reisbureau willen natuurlijk geen onnodige risico's lopen. 

Wil je eerst zelf oriënteren voordat je de hulp van TimelessTravel inschakelt. Dan heb ik twee websites waarop aanvullende informatie staat omtrent het wel of niet afreizen naar jouw droombestemming. 
 
Reisadviezen:
Op de website van Nederland wereld wijd vind je diverse informatie over de reisadviezen. Tevens leg ik in De Digitale Reiskrant van juni (toen we weer even mochten) uit wat de kleurcodes per reisadvies nu precies inhouden. 

Rijksoverheid:
Wil je nog meer informatie alvorens je een reis boekt. Neem dan een kijkje op de website van de rijksoverheid. Naar reisadviezen vind je hier nog meer reisinformatie die wellicht handig kunnen zijn voor vertrek. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram