Welkom bij TimelessTravel, jouw startpunt van elke vakantie op basis van persoonlijk en onafhankelijk reisadvies. 
 

Single/Groep/Familie rondreizen

Wil je liever in gezelschap reizen? Of wil je graag een bepaalde bestemming ontdekken maar vind je dit te "spannend" om op eigen houtje te gaan doen? Dan zijn er tegenwoordig drie soorten rondreizen geselecteerd per doelgroep. Je heb Singlerondreizen, Groepsrondreizen en Familierondreizen. 

De single rondreizen zijn geselecteerd voor alleen reizende. Vaak is het een leuk actief programma met als insteek de bestemming te ontdekken op een gezellige manier en misschien houdt je er wel een leuke vriendenclub aan over.
Er zijn op dit gebied verschillende aanbieders, bij de 1 heb je standaard een kamer voor alleen gebruik en bij de ander heb je standaard een kamer op indeling. Wanneer dit laatste van toepassing is, heb je vaak als nog wel de keuze om een kamer voor alleen gebruik te boeken tegen een toeslag. Als je voor een kamer op indeling boekt, is in de meeste gevallen de medereiziger van het zelfde geslacht en van ongeveer dezelfde leeftijd. Echter is dit natuurlijk wel afhankelijk van wie er mee gaan op reis. Echter let wel op; qua
 leeftijd kan er met de indeling niet altijd rekening mee gehouden worden. 

De groep rondreizen zijn geselecteerd voor een breed publiek, in het algemeen vanaf 12 jaar tot... Nou tot eigenlijk je fit genoeg bent om de groep bij te houden. Gemiddeld reis je met circa 20 a 30 medereizigers, dit is wel afhankelijk van de bestemming. Bij Amerika zijn er bijvoorbeeld aanbieders die 41 deelnemers accepteren. Verder is het doel van de reis niet anders dan bij de singlereizen, gewoon gezellig met zijn alle op reis en zoveel mogelijk genieten van al het moois wat je te zien krijgt onder professionele begeleiding. 

De familie rondreizen zijn opgedeeld in 3 soorten rondreizen, op basis van een huurauto of lokaal vervoer zelf de bestemming ontdekken met je eigen gezin, op basis van een privéchauffeur/gids met je eigen gezin de bestemming ontdekken. Of op basis van groepsverband, dan ga je met andere gezinnen op reis onder begeleiding van een professionele reisleider. 
Bij de privé familierondreizen is er in de meeste gevallen geen minimum leeftijd, dit is vaak naar eigen inschatting. Maar vaak ligt het advies rond de 6 a 8 jaar. Afhankelijk van de bestemming en de intensiteit van de reis. Bij de groepsfamilierondreizen ligt de advies leeftijd meestal rond de 8 jaar. Wanneer je een familierondreis wenst te boeken kunnen we uiteraard samen kijken welke geschikt is voor jouw gezin. 

Geïnteresseerd in een leuke Single/Groep/Familierondreis? Neem dan contact met mij op en ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Voorbeeld reis 18-daagse familie groepsreis Thailand:

Dag 1: Amsterdam – Bangkok
Dag 2: Aankomst Bangkok
Dag 3: Bangkok
Dag 4: Bangkok 
Dag 5: Bangkok – Kanchanaburi ca. 200 km / ca. 4 uur in de bus.
Dag 6: Kanchanaburi
Dag 7: Kanchanaburi – Ayutthaya – Chiang Mai ca. 900 km / ca. 4 uur per bus en 8 uur per nachttrein.
Dag 8: Chiang Mai
Dag 9: Chiang Mai
Dag 10: Chiang Mai
Dag 11: Chiang Mai – Krabi ca. 1400 km / ca. 2 uur in het vliegtuig
Dag 12: Krabi
Dag 13: Krabi
Dag 14: Krabi – Koh Phi Phi ca. 50 km / ca. 30 minuten in de bus en 1,5 uur in de boot
Dag 15: Koh Phi Phi
Dag 16: Koh Phi Phi – Phuket ca. 60 km / ca. 1 uur in de bus en 2 uur in de boot
Dag 17: Phuket – Amsterdam ca. 30 km / circa 1 uur in de bus en daarna ca. 13uur vliegen
Dag 18: Aankomst Amsterdam.

Prijs: op aanvraag.
Vertrekdatum: op aanvraag.
Verlenging: op aanvraag. 

Het bovenstaande programma is onder voorbehoud van wijzigingen.  
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram