Welkom bij TimelessTravel, jouw startpunt van elke vakantie op basis van persoonlijk en onafhankelijk reisadvies. 
 

 Safarireizen:

Wie droomt er niet van, een safarireis. Opzoek naar de wildernis van Afrika. Bij TimelessTravel zit je goed voor een onvergetelijke safari, want ik werk samen met diverse Afrika specialisten. Breng tijdens jouw droomreis een bezoek aan de Okavangodelta in Botswana, bewonder de Victoria Watervallen welke gelegen zijn langs de Zambezi rivier, op de grens tussen Zambia en Zimbabwe. Of spot de big five in het Krugerpark.

Wil je alle indrukken nog even op je gemak verwerken voordat je naar huis vliegt? Maak dan je safari rondreis compleet met een strandverlenging op Zanzibar, Mauritius of wat dacht je van Mozambique?

Denk jij aan een safarireis maar vind je het te spannend om deze reis op individuele basis uit te voeren? Dan is het ook mogelijk om een groepsrondreis te boeken. Ook hierin zijn diverse reizen mogelijk.

Wanneer je voor een safarireis kiest, gaat er werkelijk een wereld voor je open.

Hierbij een top 5 van voorbeeld reizen:

1. De 23-daagse internationale groepsreis Kampeersafari Dwars door Zuidelijk Afrika.
Tijdens deze reis, reis je in internationaal gezelschap door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe onder begeleiding van een Engelssprekende gids/chauffeur, welke je meeneemt tijdens de reis naar unieke plekken en je alles kan vertellen over de flora en fauna die je onderweg tegenkomt. Daarnaast is hij uitstekend op de hoogte van de beste plekken om wild te spotten. Je reist per overland truck, door de hoge zit in deze truck en grote ramen hebt een perfect uitzicht op de omgeving! Bij deze reis zitten vijftien nachten in tweepersoonstent inbegrepen, de overige nachten verblijf je eenvoudige hotels. Op deze manier word je echt één met de natuur, zo kan je direct ‘s ochtends direct genieten van een prachtige zonsopkomst en ’s avonds genieten van de verhalen bij het kampvuur.

2. De 14-daagse safari per 4WD.
Tijdens deze unieke safarireis rijdt je met een 4WD door het prachtige Tanzania en Kenia. Bij deze reis ervaar dan ook het echte Out of Africa gevoel. Je gaat opzoek naar de Big Five in Masai Mara, bewonderd de Ngorongoro krater en het Lake Manyara en spot grote kuddes zebra’s en wildebeesten in Serengeti National Park. Na deze geweldige droomreis, kan je er voor kiezen om nog heerlijk te relaxen tijdens je strandverlenging in Mombasa.

3. De 15-d familie groepsreis Wildrijk Zuid-Afrika & Paradijselijk Mauritius.
Bij deze rondreis zijn alle reisonderdelen speciaal samengesteld voor gezinnen. Zo zit er bijvoorbeeld een Ranger-cursus voor kinderen tot 15 jaar inbegrepen. Houdt er wel rekening mee dat bij deze reis de minimum leeftijd van de jongste ranger 8 jaar is. Ook goed om te weten is dat wanneer de minimum aantal deelnemers van 12 word behaald. Er een lokale Nederlands-/Afrikaanssprekende reisleiding van dag 1 t/m dag 10 bij de reis inbegrepen zit. Wel zo fijn voor de rangers onder ons die geen Engels kunnen. De rondreis zelf stopt op dag 10, waarnaar jullie daarna door vliegen naar Mauritus om hier nog heerlijk een paar dagen aan het prachtige strand te verblijven. Nog een leuk weetje over Zuid-Afrika, in de zomer is er geen tijdsverschil met Nederland. Wel zo fijn want dit voorkomend jetlags. 

4. Het mooiste van Namibië, de 16 daagse autorondreis of privéreis van/naar Windhoek.
Deze rondreis is te boeken als autorondreis waarbij je zelf de chauffeur bent. Wil je zeker weten dat je samen alles meekrijgt van deze bijzondere bestemming? Boek dan de reis inclusief een Engelstalige privégids/chauffeur bij. Tijdens deze rondreis ontdek je alle highlights van Namibië en verblijf je in comfortabele lodges midden de in de prachtige natuur. Er zijn tijdens deze rondreis diverse activiteiten inbegrepen. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan het Elephant Human Relations Aid (EHRA) center, vanuit hier ga je met een speciaal team op zoek naar de zeldzame woestijnolifant, welke meestal rondhangen in de droge rivierbedding. Tijdens deze safari is de kans groep dat je ook andere wilde dieren spot zoals zebra’s, koedoes, oryx antilopen, struisvogels en giraffen. Wil je meer weten over de werkzaamheden van EHRA? Neem dan vast een kijkje op hun website.

5. De 15-daagse groepsrondreis Uganda Camping Safari.

Wanneer je denkt alles al gezien te hebben van Afrika dan is Oeganda klaar voor jou. Reis mee door een stuk ongerept Afrika en kom oog in oog te staan met de Berg Gorilla tijdens een onvergetelijke trekking. En ga raften in Jinja, deze stad staat bekend om de ruige Nijl rivier. De reis word uitgevoerd in Internationaal gezelschap van 4-17 deelnemers, met Engelssprekende reisleiding. Belangrijk om te weten, tijdens deze reis is een flexibele instelling gewenst, je rijdt veelal op slecht onderhouden en onverharde wegen. De infrastructuur in Oeganda is wat dat betreft net zo ongerept als het land zelf. 

Kom vast in Afrikaanse sferen met dit inspirerende filmpje over Namibië

Wil je op safarireis na het zien van dit filmpje en het lezen van alle informatie? Neem dan contact met mij op en laat mij jouw droomreis samenstellen en boeken. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram