Over ReisCreaties


Wie of wat is ReisCreaties?

ReisCreaties is een keten waarbij zelfstandig reisadviseurs (ZRA’s) door heel Nederland en België zijn aangesloten. ReisCreaties is dus een verzamelnaam en daarmee ook meteen de naam van de franchiseondernemingen van de verschillende ZRA’s.   

ReisCreaties is onderdeel van Pelikaan Travel Group: een allround reisbedrijf dat sinds 1985 actief is. Pelikaan Travel Group regelt al decennialang reizen voor allerlei soorten gezelschappen. Van persoonlijk advies in de fysieke reisbureaus, tot het organiseren van groepsreizen, online zonvakanties en ga zo maar door. Ook ReisCreaties maakt sinds 2013 deel uit van Pelikaan Travel Group. Zo kunnen zelfstandig ondernemers profiteren van alle expertise en zekerheden van een grote en gedegen organisatie. 

Waarom boeken bij ReisCreaties?

ZRA’s helpen zowel individuen als (zakelijke) groepen met allerlei soorten reizen. Van weekendjes weg tot wereldreizen en alles daartussenin. Als je jouw reis boekt bij een ZRA van ReisCreaties, profiteer je van de zekerheid van een gerenommeerd reisbedrijf. De ZRA’s beschikken stuk voor stuk over een grote dosis kennis, ervaring en enthousiasme. Dat betekent: altijd een deskundig, betrouwbaar en objectief reisadvies voor de ideale reis. Het allerfijnst? Dit gebeurt allemaal op een tijdstip en locatie waar en wanneer het u uitkomt, ’s Avonds bij u thuis aan de keukentafel. Wel zo fijn in de drukke tijden waarin we nu leven. Bovendien ben je altijd verzekerd van een eerlijk advies tezamen met de beste prijs. ZRA’s hebben namelijk toegang tot het aanbod van heel veel reisaanbieders, waardoor je gegarandeerd een geweldige vakantie gaat bleven. 

Oók online te boeken

Wil je graag zelf inspiratie opdoen voor de volgende zonvakantie of stedentrip? Dan zit je op deze website helemaal goed. De reizen van de ZRA’s zijn namelijk ook online te bekijken én zijn direct boekbaar. Zo kan je dus direct jouw ideale vakantie vastleggen, waarna de ZRA zorgt voor de vertrouwde afhandeling en service zoals je dat gewend bent. Online boeken kan via de website van ReisCreaties of vul het online offerteformulier in voor een reis op maat en ontvangt binnen zo snel mogelijk een reactie op je aanvraag. 

Reizen met zekerheid

Uiteraard zijn jouw reisgelden in vertrouwde handen. ReisCreaties is namelijk aangesloten bij de ANVRSGRSGRZ en het Calamiteitenfonds.   

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram