Welkom bij TimelessTravel, jouw startpunt van elke vakantie op basis van persoonlijk en onafhankelijk reisadvies. 
 

 Motorrondreizen

Bij TimelessTravel zijn er verschillende mogelijkheden om een motorrondreis te boeken. Zo kan je bijvoorbeeld op basis van je eigen reisgezelschap een rondreis boeken maar ook in groepsverband. De meeste aangeboden rondreizen zijn op basis van het gebruik van je eigen motor. Maar voor bijvoorbeeld een motorrondreis door Amerika, kun je gemakkelijk de huurmotor bijboeken. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur mij een e-mail met je reiswensen en ik ga direct voor je aan de slag!  


Voorbeeld motorrit Ierland:

De mooiste routes van Ierland en Wales.
13-daagse individuele motorvakantie met verblijf in hotels - Wales, Ierland, Engeland.

Dagprogramma:
Dag 1:
Overtocht Rotterdam-Hull met P&O Ferries.

Aan boord kan je genieten van een hapje en een drankje.
Dag 2:
Newcastle - Betws-y-Coed. Ca. 320 km.

Het dorpje Betws-y-Coed is mooi gelegen in het Snowdonia National Park. In het Welsh heet Snowdonia 'Eryri' dat 'Land van de Adelaar' betekent. In dit dorp is ook het bezoekerscentrum van het nationale park.
Dag 3:
Rondrit Nationaal Park Snowdonia. Ca. 225 km.

Natuurlijk passeren je de op één na hoogste berg van Groot-Brittannië, Mount Snowdown. Met zijn 1.085 m. hoogte kun je hem niet missen. De route van brengt je door prachtige bossen en over de bergen van het Nationaal Park Snowdonia.
Dag 4:
Betws-y-Coed - Glendalough. Ca. 250 km.

Via de verlaten mijnstreek van Noord-Wales bereik je Holyhead op Anglesey. Hier neem je de ferry naar Dublin. Vervolgens maak je een korte, maar mooie rit naar het hotel in Glendalough.
Dag 5:
Glendalough - Ennis. Ca. 240 km.

Vandaag rijdt je van de Oost- naar de Westkust van Ierland en onderweg zie je het landschap veranderen. Eerst heuvels, dan wat vlakker en uiteindelijk kom je het gezellig Ennis.
Dag 6:
Ennis - Killarney. Ca. 260 km.

Golven die beuken op de rotsen en kleine visserdorpjes waarvan de inwoners al eeuwen lang die golven trotseren. Een tocht waarbij je langs de prachtige westkust rijdt met haar vele kliffen, waarvan de Cliffs of Moher natuurlijk de bekendste zijn, maar wij weten ook nog heel veel andere mooie plekken te vinden deze dag. Uiteindelijk kom je in het toeristische Killarney dat letterlijk "barst" van de folkmusic.
Dag 7:
Rondrit Ring of Beara. Ca. 255 km.

Vanuit Killarney bezoek je het schiereiland de Beara Peninsula. In 1845 is hier de indrukwekkende Healy Pass aangelegd als werkvoorzienings project voor de arme Ieren die hadden geleden onder de grote hongersnood van 1845. In 1931 is de pas geschikt gemaakt voor verkeer door Ingenieur Tomothy Healy. Waardoor je nu kan genieten van één van de spectaculairste wegen van Ierland.
Dag 8:
Killarney - Kinsale. Ca. 200 km.

De rit begint met de Gap of Dunloe. Tip; Vertrek wel bijtijds anders rij je tussen de paarden. Deze rit als onderdeel van The Wild Atlantic Way is een sensationele reis langs torenhoge kliffen en levendige dorpjes, langs verborgen stranden en prachtige baaien. Elke kilometer van deze rit is een onvergetelijke ervaring.
Dag 9:
Kinsale - Rosslare. Ca. 255 km.

De laatste rit in Ierland is zeker niet de minste. De wegen worden kleiner, smaller en bochtiger. Je komt hier in het boerenland uit een ver verleden. Je gaat vanzelf rustiger rijden om alles in je op te nemen.
Dag 10:
Rosslare - Llandeilo. Ca. 150 km.

Vandaag verlaat je Ireland met de ferry van Stena Line en kom je aan in Fishguard (Wales). Je merkt direct een enorm verschil in huizenbouw en wegenaanleg. Je rijdt langs Pentre Ifan; een indrukwekkend grafheuvel uit ca. 3.500 voor Christus voordat je bij je hotel aankomt.
Dag 11:
Llandeilo - Banbury. Ca 380km.

Vandaag rijdt je vanuit Llandeilo door het Nationaal Park Brecon Beacons. Flinke heuvels en een aantal bergtoppen zorgen voor genoeg kronkelende wegen waar je als motorrijder van kunt smullen.
Dag 12:
Overtocht Harwich-Hoek van Holland met Stena Line. Ca. 380 km.

Inschepen op de ferry van Stena Line die ons weer terugbrengt naar Nederland.
Dag 13:
Aankomst in Hoek van Holland.

 Inbegrepen:
- Overtocht Rotterdam - Hull met P&O Ferries.
- Overtocht Harwich - Rotterdam met Stena Line.
- 2 overnachtingen aan boord in een binnenhut.
- 10 overnachtingen in hotel o.b.v. logies/ontbijt.
- Overtocht Holyhead - Dublin met Stena Line.
- Overtocht Rosslare - Fishguard met Stena Line.
- GPS routes voor je navigatie.
Niet inbegrepen:
- Niet omschreven maaltijden.
- Drankjes en andere uitgave van persoonlijke aard.
- Reis- en of annuleringsverzekering.
- Reserveringskosten.
- Calamiteitenfonds. 
Extra voordeel:
- Uitgebreid reispakket met reisinformatie.
Overige info:
- CO2-compensatie van de reis inbegrepen.

Prijs:
 op aanvraag.
Vertrekdatum: op aanvraag.
Verlenging: op aanvraag.
Het bovenstaande programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Tijdens deze motorvakantie door Ierland rijd je gedeeltes van de adembenemende Wild Atlantic Way. De ruige Ierse kustlijn heeft een landschap met uitzichten die je niet snel ergens anders tegenkomt. Slingerende wegen leiden je langs steile, hoge kliffen die verdwijnen in de zee. Tijdens de reis heb je meer dan eens kans om een whisky te drinken in een échte Ierse pub met live muziek zoals je dit in films ziet. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram