Welkom bij TimelessTravel, jouw startpunt van elke vakantie op basis van persoonlijk en onafhankelijk reisadvies. 
 

Maatwerk Reizen:

Je hebt een reisroute gezien welke jou helemaal geweldig lijkt maar er zitten plaatsen in de route waar jij liever langer blijft of die je liever vervangt voor een ander hoogtepunt tijdens jouw reis. Dan is een maatwerkreis de oplossing. Met een maatwerkreis stel je gemakkelijk een reis samen, op basis van al een bestaande route door middel van bijvoorbeeld verschillende bouwstenen. Of wat dacht je van een familiebezoek tijdens de rondreis waardoor je een aantal dagen ter vrije besteding in wil vullen, het kan allemaal met een maatwerkreis. 

Er zijn alleen wel een paar punten waar je tegenwoordig op moet letten bij een maatwerkreis. Wanneer je bijvoorbeeld allemaal losse segmenten wil boeken, houdt dan rekening met alle verschillende annulerings-en wijzigingsvoorwaarden per segment. Wanneer je jouw maatwerkreis via TimelessTravel boekt, hoef je hier uiteraard niet op te letten, want dan zoek ik deze voorwaarden allemaal voor je uit.

Hoe gaat het boeken van een maatwerkreis in zijn werking? Normaliter kost het boeken van een maatwerkreis meer tijd dan een standaard zon vakantie. Een duidelijk reisschema is dan ook essentieel. Wanneer je jou reisschema compleet hebt, gaan we samen kijken naar de mogelijkheden. Kom je er zelf niet helemaal uit qua route? Geen probleem! Ook hier help ik je graag bij, dat is één van de voordelen van een persoonlijke reisplanner. 

 Heb jij plannen voor een maatwerkreis? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.  

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram