Welkom bij TimelessTravel, jouw startpunt van elke vakantie op basis van persoonlijk en onafhankelijk reisadvies. 
 

Huwelijksreizen en bruiloften in het buitenland:

Wie droomt er niet van, een sprookjes bruiloft midden tussen de Toscaanse heuvels of op een prachtig strand. Wist je trouwens dat je tegenwoordig ook kan trouwen tijdens je cruise vakantie? Niet alle cruise maatschappijen hebben de licenties om een wettelijke bruiloft vast te leggen. Maar bij een aantal is het zeker mogelijk. Een leuk weetje; De huwelijksvoltrekking word gedaan door de kapitein. 

Wil je gewoon trouwen en Nederland en daarna een heerlijke huwelijksreis maken? Ook dan zit je goed bij TimelessTravel. Van een honeymoonsuite tot spa behandelingen en champagne op de kamer, bijna alles kan geregeld worden zoals jij jouw droom honeymoon in gedachte hebt. Wist je dat je zelfs je bruidskleding mee kan nemen zodat je nog een extra fotoshoot op een tropische locatie kan laten maken tijdens je huwelijksreis? Dit geeft een extra mooie herinnering aan de meeste bijzondere dag van je leven. 

Omdat een huwelijksreis voor iedereen anders is, inventariseer ik graag samen met jullie, jullie wensen om tot een mooie droomreis te komen. Neem voor alle mogelijkheden contact met mij op en dan maken we er samen een onvergetelijk reis van.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram