Welkom bij TimelessTravel, jouw startpunt van elke vakantie op basis van persoonlijk en onafhankelijk reisadvies. 
 


Groups & Incentives

Wil je met jouw familie, vriendengroep of vanuit je bedrijf een reis maken, welke op maat is samengesteld ten behoeven van jullie reisdoel? Wellicht is dan een Groups & Incentives reis wat voor jou gezelschap. 

Hoe gaat het proces van een Groups & Incentives reis precies in zijn werk? Bij dit soort reizen is het eigenlijk vooral belangrijk dat je een groepssamenstelling van minimaal 10 deelnemers hebt. Jij bepaald de datum, het budget, de reisduur, en het eventuele thema van de reis. En ik doe de rest. 
 
Voorbeelden van een Groups & Incentives reis zijn als volgt:
- Een geheel verzorgde jubileumreis om te vieren dat opa & oma 50 jaar getrouwd zijn. 
Geheel verzorgt samen op avontuur tijdens een gezellig weekend in bijvoorbeeld Disneyland Parijs. 
- Of wellicht is jullie bedrijf wel toe aan teambuilding in Toscane. inclusief excursies, een kookworkshop en een bezoek aan een wijngaard, inclusief een proeverij. 

Waarom een personeelsreis een goed idee is:
Wanneer het bedrijf zijn jubileum viert of het team een topprestatie geleverd heeft, is het een goed moment om een blijk van waardering te tonen en het personeel te bedanken voor al hun inzet. Uit onderzoek blijkt immers dat het belonen van personeel erg belangrijk is. Waardering is de aanjager van goede prestaties.
Gewaardeerde medewerkers zijn meer loyaal naar hun werkgever.
- Medewerkers die waardering krijgen, tonen meer ongevraagde inzet.
- Tevreden medewerkers hebben meer plezier in hun hun werk.
- Personeel dat gewaardeerd wordt, vertoont een lager ziekteverzuim.

De allerleukste manier van waardering tonen is een personeelsreis! Samen op ontdekking in een wereldstad of misschien wel een vrij onbekende bestemming. Een personeelsreis is niet alleen leuk, het is ook een hele goede manier om de collegiale verbanden te versterken. Reizen met zinderende spelelementen of gewoon ontspannen samen op reis: na een bedrijfsreis van TimelessTravel komen jullie terug als een sterker team.

Kortom er zijn een tal van redenen te bedenken waarom een Groups & Incentives reis een goed idee is en daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos.

Tevens heb je één vast contactpersoon waarmee je alle reiswensen bespreekt en boekt, wel zo makkelijk.
 
Meer weten over een Groups & Incentives reis? Neem dan contact met mij op en ik zorg dat je met uiterlijk 3 werkdagen een mooie offerte op maat ontvangt. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram