Welkom bij TimelessTravel, jouw startpunt van elke vakantie op basis van persoonlijk en onafhankelijk reisadvies. 
 
Golfreizen:


Ben jij een echte golffanaat maar wil je naast het golfen ook genieten van een geweldige rondreis of de omgeving van jouw golfresort? Dan ben je bij TimelessTravel aan het juiste adres.

TimelessTravel werkt samen met een gespecialiseerde golfaanbieder welke al meer dan 25 jaar ervaring heeft op het gebied van golf reizen. Tevens is deze specialist aangesloten bij de GTO-Alliance, The Leading Golf Touroperators. Zo weet je zeker dat je tijdloos kunt genieten van jou welverdiende golfvakantie. Of je nu een korte golfbreak wil aan de Spaanse Costa de la Luz of een geheel verzorgde rondreis door Vietnam. Golfen en reizen kan ideaal gecombineerd worden over de gehele wereld. 

 

Hierbij een voorbeeld van een golfreis door Vietnam:
18-daagse Rondreis Golf en Cultuur in Vietnam.

Vietnam is zonder twijfel een van de meest intrigerende bestemmingen in Azië. Na een tumultueuze geschiedenis zijn de deuren voor het toerisme geopend. Ook golf ontwikkelt zich snel als populaire sport. Er zijn uitstekende golfbanen in een prachtige, tropische setting. Ervaar nu zelf exotisch Vietnam.

Dag 1:
Vandaag vlieg je vanaf  Amsterdam naar Hanoi.

Dag 2:
Bij aankomst in Hanoi wordt je ontvangen en naar het hotel gebracht voor een verblijf van 3 nachten.

Dag 3:
Vandaag staat de stad Hanoi op het programma, je gaat de stad verkennen middels een uitgebreide stadstour, inclusief lunch. Je ziet ondermeer het Mausoleum en de residentie van Ho Chi Minh, de Tempel van de literatuur, het Etnologisch Museum, de oude wijken en het Hoan Kiem-meer. (entrees onder voorbehoud van openingstijden)

Dag 4:
Tijd om te golfen! Vandaag speel je op de King Island Valley Golfcourse, ca. 40 km ten westen van Hanoi. Dit exclusieve golfresort biedt twee 18-holes golfbanen in een prachtig heuvellandschap.

Dag 5:
Je reist vandaag naar het bijzondere Halong Bay. De baai van Halong staat op de Werelderfgoedlijst vanwege zijn unieke natuurlijke schoonheid. Vietnamezen noemen dit gebied “de draak die in de zee afdaalt”. De overnachting van vandaag is heel speciaal: je verblijft namelijk 1 nacht op één van de schepen in Halong Bay, waarmee ook een cruise door de omgeving wordt gemaakt! Lunch en diner aan boord zijn inclusief.

Dag 6:
In de loop van de ochtend verlaat je het schip. Aansluitend speel je op de Chi Linh Star Golf & Country Club. Iedereen is onder de indruk van de prachtige ligging aan een groot meer. Golf in optima forma! Aansluitend wordt je naar hotel in Hanoi gebracht voor 1 overnachting.

Dag 7:
Vandaag moet je vroeg uit de veren en staat de transfer klaar om je naar de luchthaven te brengen voor de vlucht naar Hue (ca. 1 uur). Na aankomst maak je een interessante tour door de stad langs alle bezienswaardigheden. De rest van de middag is ter vrije besteding. Overnachting in Hue.

Dag 8:
Na het ontbijt maak je een prachtige boottocht over de Perfume River. Onderweg zie je verschillende fraaie pagodes en tempels. Ook wordt een bezoek gebracht aan het graf van de keizer Ming Mang. Aansluitend volgt een indrukwekkende rit naar Hoi An met stop onderweg. Je verblijft 2 nachten in Hoi An.

Dag 9:
Vandaag speel je op de geweldige Danang Golf Club. De transfer vanaf het hotel is hierbij inbegrepen.

Dag 10:
Opnieuw een vroege vlucht van Danang naar Nha Trang. In de middag is er gelegenheid voor sighsteeing of voor een duik in het zwembad of de zee. 1 Overnachting in Nha Trang. Wil je langer van het strand van Nha Trang genieten? Je kan hier eventueel ook verlengen wanneer dat gewenst is.
Dag 11:
Na het ontbijt staat er golf op het programma, op naar Vinpearl Golf Course op Hon Tre Island. Uitgespeeld? Dan vervolgt de reis naar een prachtig bergresort in Dalat. In de omgeving van het resort vind je prachtige meren, watervallen en weelderige tuinen. Je verblijft hier 2 nachten.

Dag 12:
De Dalat Palace Golf Club die voor vandaag op het programma staat biedt je een geweldige baan in een tropische setting.

Dag 13:
Vandaag vervolg je de reis naar Ho Chi Minh. Met een transfer en aansluitende vlucht verblijf je 4 nachten in deze bijzondere stad.

Dag 14:
’s Ochtends speel je op de Vietnam Golf & Country Club, even buiten Ho Chi Minh gelegen. De middag is ter vrije besteding.

Dag 15:
Uiteraard kan je Ho Chi Minh op eigen gelegenheid gaan uitdekken. Maar je kunt ook een excursie bijboeken naar de Cu Chi Tunnels. Vanuit dit ondergrondse labyrint van meer dan 200 km lengte werden indertijd de Amerikanen bestreden.

Dag 16:
Na een golfronde op de exclusieve Songbe Golf Club is de rest van de dag ter vrije besteding in te delen.  
Dag 17:
In de loop van de dag staat de transfer klaar om je naar de luchthaven te brengen voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 18
Aankomst op Schiphol.

Prijs en beschikbaarheid op aanvraag.
Aanpassingen waar gewenst mogelijk.
Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. 

Inclusief:
Rondreis volgens programma, inclusief genoemde aantal overnachtingen, lokale gidsen en greenfees:
- Alle ontbijten, 1 x lunch en 1 x diner
- 15 overnachtingen
-Alle genoemde greenfees (7) inclusief caddie fees op weekdagen (toeslag voor weekend op aanvraag)
- Transfers en begeleiding van een Engelssprekende gids.
- Minimum deelname 2 personen.

Exclusief: 
- Huur van golfclubs is niet inclusief. Indien u eigen golfclubs meeneemt waardoor er een grotere auto moet worden ingezet, geldt mogelijk een toeslag.
- Fooien aan caddies, chauffeur en gids niet inclusief.
- Vluchten, deze kunnen naar keuze voor een airline bijgeboekt worden zodat u een compleet pakket boekt. 
- Lokale vertrekbelasting (indien van toepassing).
- Vervoer golfbagage.
- Lokale vertrekbelasting (indien van toepassing).
- Visumkosten Vietnam (zelf te verzorgen of via TimelessTravel).
- Bijdrage Calamiteitenfonds €2,50 per boeking (max. 9 personen).
- Reserveringskosten. 

Meer weten over alle mogelijkheden rondom Golfreizen? Neem dan contact met mij op.

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram