Welkom bij TimelessTravel, jouw startpunt van elke vakantie op basis van persoonlijk en onafhankelijk reisadvies. 
 

Fiets & Wandel reizen:

Ben je een echte natuurliefhebber of houdt je er gewoon van om tijdens je vakantie lekker actief bezig te zijn? Dan is een fiets of wandel vakantie een echte aanrader! Deze reizen kunnen gemaakt worden op individuele basis of in groepsverband. Binnen Nederland of daar buiten. En een bijkomend voordeel is dat alles van A tot Z geregeld kan worden. Onderstaand aanbod is gebaseerd op fiets en wandelreizen binnen Nederland. Maar wil je daarbuiten op reis, behoort dit dus zeker ook tot de mogelijkheden. 

5-daagse Fietsvakantie Nederland/België
Een leuke actieve fietsvakantie met als verblijfplaats het sfeervolle Zeeuwse Aardenburg. Het arrangement is te boeken op basis van eigen fietsen maar uiteraard kunt kiezen voor een huurfiets. Tevens is het arrangement te verlengen per nacht. 

Klik hier voor meer informatie.  
Dit arrangement boeken? Neem dan telefonisch of per mail contact met mij op. 

5-daagse Fietsvakantie Twente
De glooiende heuvels, de bijzondere architectuur en het vele groen maken Twente tot één van de mooiste regio's van Nederland. Geniet 5 dagen lang dan ook van al het moois wat Twente te bieden heeft. Tevens is het arrangement te verlengen per nacht.

Klik hier voor meer informatie.  
Dit arrangement boeken? Neem dan telefonisch of per mail contact met mij op. 

8 of 9 daagse fietstrektocht langs de Waddeneiland.
Met deze unieke fietstrektocht maak je kennis met divers Waddeneilanden en hun diversiteit. De reis is al 8 of als 9 daagse tocht de boeken. Wil je de reis verlengen? Dan behoord ook dit tot de mogelijk. 

Klik hier voor meer informatie.  
Dit arrangement boeken? Neem dan telefonisch of per mail contact met mij op.

 

4 of 6 daags wandelrondje Epen.
Epen ligt in het Geuldal, één van de allermooiste wandelgebieden van Zuid-Limburg. Vanuit uw comfortabele hotel volgt u het snel stromende riviertje de Geul langs vakwerkhuizen, heggen en houtwallen. U doorkruist glooiende weides die door 'stegelkes' (draaihekjes) met elkaar verbonden zijn en wandelt door sprookjesachtige hellingbossen. Meerdere keren steekt u de Belgische grens over en bij Slenaken loopt u door het dal van dat andere prachtige riviertje de Gulp. 

Klik hier voor meer informatie.  
Dit arrangement boeken? Neem dan telefonisch of per mail contact met mij op.

 


Wil je één van de arrangementen boeken of zit jou gewenste verblijf er niet tussen? Neem dan contact met mij op, dan help ik je graag verder.

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram