Cruise vakantie

Cruise vakanties zijn allang niet meer oubollig, tegenwoordig zijn de cruiseschepen zodanig ingericht dat er voor de meeste mensen onder ons wel een gepaste cruise tussen zit. Wat zijn de twee grootste voordelen van cruisen? Het zijn relatief korte vakanties waarbij je toch veel ziet en je hoeft maar één keer de koffer uit te pakken. 

Bij de autorondreizen is er spraken van het reserveren van bijvoorbeeld hotelkamers. Bij een cruise spreken wij over hutten. Welk huttype het beste bij je past is afhankelijk van de wensen. De meeste cruiseschepen zijn voorzien van een standaard binnenhut, binnenhut met zeezicht, familiehutten, balkonhutten en de luxere schepen hebben diverse suites aan boord. Zie je jezelf zich al op een mooie zeedag heerlijk op het balkon zitten met een goed boek en een heerlijk glas wijn? Of wat dacht je van de uitgebreide spa en wellness aan boord? Even lekker genieten van een goede massage of ontspannen manicure? Blijf je liever lekker in shape tijdens je vakantie? Ga dan lekker sporten in de gym, het kan allemaal! Tijdens de cruise worden er diverse stops gemaakt in bijvoorbeeld, Venetië, Bari, Corfu-Stad, Mykonos-Stad, Santorini en Dubrovnik. En na dat je genoten hebt van al het moois in de stad, kan je lekker opfrissen en je klaar maken voor het heerlijke diner wat klaarstaat. 

Voor cruise vakanties is er een groot en divers aanbod. Hieronder staan een aantal rederijen vermeld. Omdat elke rederij zo zijn eigen specialiteiten kent op het gebied van service, comfort en vaargebieden geef ik je graag persoonlijk reisadvies omtrent welke cruise het beste bij jullie past. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.  

  Voorbeeld Cruise Vakantie
28-daagse Zuid-Amerika Cruise: 

Dag 1: Amsterdam – Lima, (Peru)
Dag 2: Lima 
Dag 3: Lima
Dag 4: Lima - Callao
Dag 5: Pisco
Dag 6: Op zee
Dag 7: Op zee
Dag 8: Coquimbo (Chili)
Dag 9: San Antonio (Chili)
Dag 10: Op zee
Dag 11: Puerto Montt (Chili)
Dag 12: Puerto Chacabuco (Chili)
Dag 13: Chileense Fjorden (Chili)
Dag 14: Chileense Fjorden (Chili)
Dag 15: Punta Arenas (Chili)
Dag 16: Kaap Hoorn (Chili)
Dag 17: Ushuaia (Argentinië)
Dag 18: Op zee
Dag 19: Port Stanley (Oost-Falkland, Falklandeilanden)
Dag 20: Op zee
Dag 21: Op zee
Dag 22: Punta del Este (Uruguay)
Dag 23: Montevideo (Uruguay)
Dag 24: Aankomst in Buenos Aires (Argentinië)
Dag 25: Buenos Aires (Argentinië)
Dag 26: Buenos Aires (Argentinië)
Dag 27: Buenos Aires – Amsterdam 
Dag 28: Aankomst in Amsterdam 

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram